@LindaDonkel van Linda’s Little Britain – Brings Britain to you!


 

Een paar maand geleden werd mij gevraagd “Ken jij de Britse zaak Linda’s Little Britain”.

“Nee, waar zit deze dan vroeg ik. Deze zit aan de Vaartweg 22a. Nooit van gehoord”. Maar omdat ik wel van nieuwe dingen houd ben ik er toch maar eens heen gegaan. Ik kwam er binnen en vond het meteen een schattig winkeltje met vele mooie, leuke en lekkere producten. Het is echt een winkel waar je op je gemak een paar keer doorheen moet lopen. Er staan namelijk zoveel leuke en lekkere producten in die winkel dat je steeds weer andere dingen ziet.  Er staan niet alleen etenswaren maar ook veel mooie en aparte cadeautjes.

Natuurlijk ook meteen wat producten gekocht. Ik liet mij verleiden om twee leuke bekers te kopen, lekkere chocolade en ook een Lemon Curd die trouwens ontzettend lekker is. Sterker nog, waar ik ondertussen verslaafd aan ben. Wat een hoeveelheid verschillende producten in zo’n kleine winkel. De eigenaresse Linda, bleek een ontzettend gemoedelijke, vriendelijke en aardige vrouw te zijn. Echt een vrouw die zorgt dat je met een goed gevoel de winkel verlaat want klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Naast Linda is ook haar man Harvey werkzaam in de winkel.

In de tussentijd er al een aantal malen geweest te zijn moest ik er afgelopen vrijdag weer eens zijn. Samen met Orhan Polat van O.P. Projectmanagement gingen we er heen om samen met Linda een korte marketingcampagne op te zetten. In deze marketingcampagne was het de bedoeling om bij haar klanten bekend te maken dat ze gratis parkeerkaarten voor de Gooise Brink konden krijgen. Hoe pak je het aan en welk communicatiemiddel gaan we gebruiken? We kozen ervoor om dit via social media  te gaan communiceren. Daarbij richtten we ons op Facebook omdat ze via dit medium veel met haar Engelstalige klanten communiceert en voor Twitter om te communiceren met haar Nederlandstalige klanten. Daarnaast was het doel om via Twitter haar bedrijf meer naamsbekendheid te geven. Want zo’n unieke speciaalzaak moet veel meer aandacht krijgen in Hilversum. In een stad, oh nee sorry, dorp waarvan een groot deel van de bevolking bestaat uit expats biedt deze winkel je de gelegenheid om producten vanuit je vaderland te kopen en hiervan te genieten. Kortom Linda’s Little Britain “Bringing Britain to you” is zeker een winkel om eens voor naar de Vaartweg te komen.

Leave a comment